dimecres, 11 de novembre del 2009

Tot té un principi

Benvolgudes i benvolguts,

deixeu-nos presentar. Som dos joves inquiets que compartim moltes aficions comunes que tard o d'hora ens havien de dur a on som ara. El projecte que tenim entre mans pren forma l'any 2008, coincidint amb la convocatòria dels Premis Gavarres 2008, dels que en vam quedar finalistes. Però el projecte realment neix anys abans.
Per part d'en Rafa, la seva vocació pluridisciplinar, les seves ànsies de coneixement i l'estima pel seu territori proper, ja el dugueren a interessar-se per la cultura megalítica, entre moltes altres branques de coneixement, i concretament per la cultura megalítica local, és a dir, de les Gavarres, l'Ardenya i àrea d'influència, com a bon Llagosterenc d'adopció que és.
Per part meva, la vocació geogràfica i l'afició a la història local, també em dugueren, per allà al 2004, a elaborar un petit projecte per una assignatura de la carrera, sobre les orientacions dels megàlits de les Gavarres.
Dos camins paral·lels, com veieu, que es van acabar trobant molt abans amb el naixement de l'Agrupació d'Afeccionats a l'Astronomia de Girona, i que han acabat desembocant en la recerca que properament iniciarem i que dur per títol, pels que encara no ho sabeu: Arqueoastronomia i arqueotopografia de la cultura megalítica de les Gavarres.

Finalment, volem donar les gràcies als que ens esteu donant suport, moral i personal, per tirar endavant al que esperem que serà una gran aventura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada