dimecres, 1 de juny del 2011

XII Itinerari megalític

El passat 15 de maig ens vam apuntar a la descoberta que ens proposaven els companys del Club Alpí Palamós, en el que va ser la 12ena ruta megalítica que organitzaven. Sembla estrany que amb el que ens agraden els megàlits no ens haguéssim apuntat a aquestes magnífiques excursions abans, però primer per desconeixement i més tard per incompatibilitat de calendari no ens hi hem pogut afegir.

Abans de prosseguir, felicitar a l'organització per la feina feta i esperem que amb aquest entusiasme i dedicació n'hi hagi molts més d'itineraris, que les Gavarres estan vessen megalitisme per tot arreu.

Va ser dur aixecar-se aviat un diumenge i més tenint en compte que nosaltres dissabte també vam anar a fer la nostra, però la pluja ens va escurçar la cacera de pedres i així vam poder descansar millor per l'endemà. Poc més tard de les 8 del matí començàvem a caminar per llocs que per nosaltres és terra ignota i és que encara no ens havíem aventurat a aquesta vessant oriental de l'Ardenya, la més propera a Sant Feliu. I déu ni do la de megàlits que s'hi amaguen, bona part d'ells en forma de coves i paradolmens.


Imatge de l'interior de la Cova de la Costa d'en Cirera

En resum, un dia molt ben aprofitat per dos motius, primer per haver conegut uns llocs magnífics i en els que aviat hi anirem a fer de les nostres i segon, per haver conegut un munt de gent tant apassionada pels megàlits com nosaltres. Però jo us pregunto, com no us podeu sentir atrets a meravellats, ni que sigui una mica, per formes tan capritxoses com la que us poso a continuació. Per què megalitisme?


P.D: Aquí tens més fotos de la sortida fetes pels membres del Club Alpí Palamós 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada